Dimitri van Toren

Infos
Dimitri van Toren (Breda, né le 16 décembre 1940) est un chanteur néerlandais.
Dimitri van Toren

Dimitri van Toren (Breda, né le 16 décembre 1940) est un chanteur néerlandais.

Discographie

CD's

- 2002 De vertelling gaat door
- 2000 Hé, kom aan 2000/Mijn generatie (2005)
- 1998 Verder almaar dichter
- 1995 Dimitri Toren 30 jaar
- 1994 Onder dezelfde zon
- 1992 En dan weer daar
- 1991 Afwachtend en Oplettend
- 1989 Alsof de maan de aarde kust
- 1988 Dwars door het pretpark

LP's

- 1989 Alsof de maan de aarde kust
- 1988 Dwars door het pretpark
- 1986 Het beste van Dimitri Van Toren
- 1983 Drijfkracht
- 1981 En soms waait er zoiets als vrede door mijn hart
- 1980 Met 'n beetje geluk
- 1979 Scène Rustique
- 1977 Uiterlijk Wel Innerlijk Nooit
- 1976 Door dromen getekend
- 1975 Een nieuw portret van Dimitri Van Toren
- 1974 Dimitri Van Toren
- 1973 In de Teerstoof
- 1973 Een portret van Dimitri Van Toren
- 1973 Zullen we dansen of hard weglopen
- 1972 Warm en stil
- 1970 Dimitri Van Toren '63 - '64
- 1970 Naar een onbekende omhelzing
- 1969 De gelaatstrek van een lied
- 1968 Tussen hemel en aarde
- 1966 Hé, kom aan

Lien externe

- Catégorie:Chanteur néerlandais nl:Dimitri van Toren
Sujets connexes
#
Accident de Beaune   Amélie Mauresmo   Anisocytose   C3H6O   CA Paris   Carole Richert   Catherinettes   Chaleur massique   Championnat de Tunisie de football D2   Classement mondial des entreprises leader par secteur   Col du Bonhomme (Vosges)   De viris illustribus (Lhomond)   Dolcett   EGP  
^